top of page
  • Al Parma

Lekkere mosseltjes in Leuven!

Wanneer valt het mosselseizoen?

Kijkt u ook zo uit naar het mosselseizoen? Van juli tot en met maart is het tijd om te smullen van de verse bodemcultuurmosselen. Ook bij Restaurant Al Parma in Leuven prijken ze nu op de kaart, en ook dit jaar zijn ze weer heel lekker!

Hier zijn we met de mosselen!

We maken de schelpen op verschillende manieren voor u klaar. Kiest u voor mosselen natuur, mosselen met witte wijn of toch liever mosselen op Provençaalse wijze? Voor elk wat wils. Keuzestress? Kom ze dan gewoon allemaal eens uitproberen tijdens het mosselseizoen, natuurlijk op smaak gebracht met de Italiaanse kwaliteit en gastvrijheid die u bij Al Parma gewoon bent! Voor welke bereiding u ook kiest, we serveren steevast een dampende kasserol van 1,2kg mosselen, de ideale portie voor de mosselfanaat.


Ook aan de pastaliefhebbers hebben we trouwens gedacht, met een overheerlijke spaghetti met mosselen boordevol smaak. Allemaal mosselgerechten om duimen en vingers bij af te likken! Geen fan van mosselen, maar wel van de Italiaanse keuken? Dan zit u altijd goed bij Al Parma.


Ook zin in mosselen?

Kom met uw vrienden, familie, partner of ander gezelschap genieten van lekkere mosselgerechten en de sfeer opsnuiven in ons restaurant. Een lekker fris wit wijntje erbij en uw etentje kan niet meer stuk.


Kom eens langs tijdens het mosselseizoen, geniet met volle teugen van lekkere mosseltjes in Leuven!

231 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page