top of page
  • Al Parma

Superieure olijfolie in een authentieke fles, voor uzelf of als geschenk

Extra vierge olijfolie van eerste persing

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef eens wat anders dan een bos bloemen of een fles wijn: al aan artisanale olijfolie gedacht? Hiervoor hoeft u uw koffers niet te pakken: u vindt voortreffelijke olijfolie bij Restaurant Al Parma in Leuven. Ideaal om te schenken… of in eigen keuken te gebruiken. Als grote liefhebber van de Italiaanse keuken zit u natuurlijk bij de bron, wij weten de beste olijfolie voor u te vinden!

Proef het verschil!

Extra vierge olijfolie van eerste persing wordt wereldwijd geprezen om haar voortreffelijke smaak en heilzame eigenschappen. Dit vloeibare goud is een van de meest geliefde Italiaanse producten, maar wordt helaas ook vaak nagemaakt. U vindt dan ook ontelbare versies in de rekken en lang niet allemaal van goede kwaliteit. De afkomst, de kleur, het uitzicht, de smaak, het etiket en de prijs spelen allemaal mee.


Recht uit Puglia naar Leuven

Niets gaat boven de smaak van goede olijfolie. De extra vierge olijfolie die u bij ons vindt, is afkomstig van olijfboomgaarden uit Puglia en dat is niet voor niets. Puglia is dé thuisbasis van de grootste olijfolieproductie in Italië. In geen enkele andere Italiaanse regio wordt meer olijfolie geproduceerd, zowat de helft van de Italiaanse olijfolie. Puglia brengt de charme en de rijke traditie, de ziel en de heerlijke smaak van Zuid-Italië bij u thuis.


Mooi vanbinnen en vanbuiten

Kwantiteit hoeft kwaliteit niet in de weg te staan. Onze artisanale olijfolie komt uit eerste persing en brengt de authentieke smaak van Puglia op uw bord, koud of warm. Want deze extra vergine olijfolie mag verhit worden. De olijfolie is bovendien gebotteld in superieure flessen vervaardigd uit gesigneerde keramiek, de final touch. Een plezier om te geven, te krijgen of te houden!


Kom eens langs, en ontdek onze originele flessen olijfolie, voor uzelf of als cadeau!

59 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page